4100 ExoScan Series FTIR (handheld)

  • Ürün Markası:
  • Ürün Kodu:
  • Ürün Açıklaması:
     

    4100 ExoScan Series FTIR (handheld)

     
     
    4100 ExoScan, evde, laboratuvarda ve sahada eşit çalışan tek modüllü 6.5 lb'lik bir sistemdir. Bu sistem hem sağlam hem de çok yönlüdür ve ExoScan’i oldukça kullanışlı ve elde taşınabilen bir mid-IR spektrometresi yapan pek çok değiştirilebilir numune arayüzüne sahiptir. Difüz, grazing açı, spekülar yansıtma ve küresel ATR numuneleme arayüzlerinden istediğinizi seçebilirsiniz ve bunları hiçbir düzenleme gerekmeden saniyeler içinde değiştirebilirsiniz. Yani, ExoScan, toz ve granül gibi maddelerin analiz edilebilmesinin yanında, kızılötesi emilim ve yayılım yüzeyleri, kaplama ve filmleri bulunan yansıtıcı metal yüzeyler gibi pek çok numune çeşidini işleme alabilir.
     
    ExoScan, numune hazırlaması gerektirmeden, ister sahada ister laboratuvarda harika alan ölçümleri yapar. ExoScan her türden polimer, kompozit ve kaplama gibi pek çok malzemeyi kesin bir  şekilde bozulma yapmadan ölçer. Elde tutulabilen bu ürün koruma, muhafaza, tanımlama ve restorasyon gibi amaçlarla sanat eserlerini ve tarihi dokuları ölçmek için kullanılabilir. Bunun yanı sıra, bir arazi spektrometresi olan ExoScan mineral belirleme, gıda maddesi kantitasyonu ve zemin etütleri için jeolojik ve toprak bilimi çalışmalarında da sık sık kullanılmaktadır.
     
    Özellikler
     
    Değiştirilebilien numune arayüzleri pek çok uygulama arasında tuş esnekliği sağlar.
     
    ExoScan Havuzlama İstasyonu, katı tezgah desteği ile harika bir taşınabilirlik imkanı sunmaktadır.
     
    Özel Havasahası Paketi:Boeing 787 Aircraft Kompozit Paketi  (P/N G8036A)  
     
    MicroLab Yazılımı: MicroLab FTIR yazılımı mobil ölçüm donanımı dizaynını yansıtmaktadır. 
     
    Güçlü, güvenilir, kullanımı kolay ve ihtiyaç odaklıdır.
     
    Yazılım Kitaplığı: Jeoloji Difüz Yansıtma Kütüphanesi 
    4100 ExoSCan ya da 4200 FlexScan Difüz yansıtma numune arayüzleriyle kullanmak üzere 260 kaya ve mineral spektrumu bulunmaktadır.
     
    Yazılım Kitaplığı: Endüstriyel Maden Difüz Yansıtma Kütüphanesi
    4100 ExoSCan ya da 4200 FlexScan Difüz yansıtma numune arayüzleriyle kullanmak üzere ekonomik öneme sahip 130 maden ve mineral spektrumu bulunmaktadır.