6850 Serisi II GC

  • Ürün Markası:
  • Ürün Kodu:
  • Ürün Açıklaması:

    6850 Serisi II

     
     
    Agilent 6850 Seri II Ağ Bağlantılı GC Sistemi üstün performans, kullanım kolaylığı ve küçük alan gereksinimleri için en iyi seçimdir. Bu tek kanallı ürün, hızlı fırın ısınma ve soğuması ile devir sürelerini düşürerek analiz süresini azaltır, hatta Agilent 6890N GC ve 6890N inlet ve detektörleriyle aynı güvenilirlik ve kanıtlanmış performansı sağlar. Cihazın bir gecelik sanal ikili cihaz üretkenliğini izleyebilmek için, standart çift kanallı GC gibi bu iki GC sisteminin aynı taban alanı içine kurulumunu sağlar. 6850 Seri II GC sistemleri ayrıca yeni bir güvenilirlik standardı belirlemekte ve bakım kolaylığı ve kısa süreli eğitim gereksinimi ile kullanım kolaylığı sunmaktadır
     
    Hızlı GC: yüksek voltajda çalışan bir güç kaynağına ihtiyaç olmadan hızlı sıcaklık artışları ve kısa soğuma süreleri, üretim süreçlerinin daha iyi kontrol edilmesini sağlar.
    Son derece basit operasyon: cihaz durumunu görmek, beş yöntemden birini seçmek ve analizi başlatmak veya durdurmak için ön panel üzerinde yer alan altı düğmeden birini seçiniz.
     
    Kolay kolon değişimi: benzersiz üstten açılır kapak, inlet ve detektördeki sütun bağlantılarında engelsiz ve güvenli bir erişim sağlar.
     
    Çok yönlü otomatik numune toplayıcı , opsiyonel kule aksesuarı ile 27 adet 2mL ve 22 adet 4mL vial barındırmaktadır.
     
    Kapsamlı uygulama alanı, tam boyutta bir GC ile karşılaştırıldığında yaklaşık yüzde 50'ye varan karbondioksit kullanımı ve -20°C'ye kadar kriyojenik soğutma sonucunda elde edilmektedir.
     
    Elektronik pnömatik kontrol, tüm basınçların ve akışların yöntem içerisinde programlanabilmesini sağlamaktadır.
     
    Döner veya diyaframlı valf seçeneği.
     
    Yerleşik yerel alan ağı (LAN) iletişim arayüzü ile ağa hazır.
     
    Benzersiz tutma süresi ve miktar tayini tekrar edebilirliği için teknoloji harikası performans.
     
    Kapladığı alan: 56.8 cm U x 28.3 cm G x 49.0 cm Y