8800 Triple Quadrupole ICP-MS

  • Ürün Markası:
  • Ürün Kodu:
  • Ürün Açıklaması:

    8800 Triple Quadrupole ICP-MS

     
     
    Agilent 8800 dünyadaki ilk ICP üçlü kuadropolü (ICP-QQQ) olup daha önce görülmemiş uyumluluktaki özellikleri ve araştırma imkanları sunan benzersiz bir cihazdır. Agilent 7700 serisi ICP-MS’in kanıtlanmış özelliklerinin yanında, yüksek duyarlılık ve küçük zeminiyle eşi benzeri bulunmayan bir performans sağlar. 8800 ICP-QQQ ayrıca benzersiz ve güçlü pek çok çalışma moduyla üstün bir performans ve esneklik sunar ve zorlu uygulamalarda daha yüksek verim almanıza yardımcı olur.
     
    Özellikler
     
    Benzersiz peformansa sahiptir. 8800 ICP-QQQ daha yüksek hassasiyete ve daha düşük zemine sahiptir ve mevcut kuadrupol ICP-MS cihazlarına göre daha yüksek bir performans sağlar.
     
    Güvenilir sonuçlar verir. 8800 ICP-QQQ’nun benzersiz konfigürasyonu MS/MS işlemine imkan verir ve ORS3 çarpışma/reaksiyon hücresinde (CRC) tam reaksiyon işlemi ve kontrolü sağlar. MS/MS modu hücreye giren iyonları kontrol ederek, karmaşık ve değişken numune komposizyonlarında tutarlı ve güvenli sonuçlar verir.
     
    Maksimum eskneklik sağlar. 8800 ICP-QQQ, yarı iletken üretimde, üst düzey malzemelerde, klinik ve yaşam biliminde ve tek kuadrupol ICP-MS, ölçümlerinin aksamasına sebep olan sorunların yaşandığı pek çok araştırma ve rutin uygulamalarda üstün performans sağlar.